Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats WINSCHOTEN
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Zie jij jezelf al werkzaamheden op het dak uitvoeren? En ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als leerling dakdekker? Dan gaan we graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Onder begeleiding ga je werkzaamheden uitvoeren zoals oude dakbedekking verwijderen en aanbrengen, daken repareren en helpen bij dakonderhoud. Ook zorg je ervoor dat daken schoon opgeleverd gaan worden. De ervaren dakdekker geeft jouw instructies en aanwijzingen zodat je het vak goed onder knie krijgt. In deze functie is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en graag met je handen in de buitenlucht werkt. 

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Je bent in het bezit van een geldig vca-certificaat of bent bereid deze te halen 
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren in de provincie Groningen en Drenthe. Je komt te werken in een team met hardwerkende collega's, die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan met veel afwisseling en uitdaging. Een baan bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd tot onbepaalde tijd is. Je uurloon ligt tussen de € 11,- en € 16,- en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris. Daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding volgens deze cao. 

Wil jij binnenkort nog starten als leerling dakdekker? Solliciteer dan voor 21 maart. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'leerling dakdekker' ? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via