Vacature: Medewerker teelt

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Beschik je over werkervaring in de bloementeelt of in de akkerbouw? Heb je daarnaast ervaring met trekker werkzaamheden? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker teelt.

Als medewerker teelt ga je het land bewerken en de gewassen verzorgen. Daarnaast ga je helpen om de oogst binnen te halen en word je ingezet bij snijwerkzaamheden. Kortom, je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden binnen de bloementeelt. Het kan tevens voorkomen dat je klein onderhoud moet verrichten aan installaties en werktuigen. In de agrarische sector heb je, zoals bekend, veel te maken met piekmomenten. Je bent daarom flexibel en bereid om in deze periodes extra uren te werken. 

Functie-eisen

  • in het bezit van een spuitlicentie
  • in het bezit van rijbewijs T
  • ervaring en affiniteit met de bloementeelt of akkerbouw

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeler in de omgeving van Beilen. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. Er worden verschillende bloemensoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek in een jong en dynamisch team. Het is mogelijk om het gehele jaar rond bij deze opdrachtgever te werken. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 14,- conform cao open teelten. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Wil jij graag aan de slag als Medewerker teelt en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'medewerker teelt'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via