Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij groene vingers? Ben je graag buiten aan het werk en heb je een passie voor het hoveniersvak? Reageer dan op onze vacature voor hovenier in Beilen.

Samen met jouw collega's ga je voornamelijk onderhoud plegen aan de siertuinen. Je bent hierbij vooral werkzaam bij particuliere klanten. Je krijgt de kans om hier zelf de leiding in te nemen en klantafspraken te maken. Een enkele keer spring je bij wanneer er een nieuwe tuin wordt aangelegd. We zijn op zoek naar een klantgerichte, sociale, representatieve en ervaren hovenier. Als hovenier beschik je over een flinke aanpakkersmentaliteit, je weet wat het vak inhoudt en hebt er geen problemen mee om in verschillende weersomstandigheden te werken.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding Hovenier & Groenverzorging (niveau 3 of 4)
  • meerdere jaren werkervaring
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Beilen en is een jong en dynamisch bedrijf. Het jonge team heeft veel passie en liefde voor het hoveniersvak. Op verzoek van de klant worden de tuinen ontworpen, aangelegd en daarna met vaste regelmaat onderhouden. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou de kans om bij een jong hoveniersbedrijf aan de slag te gaan. Je ontvangt, wanneer je 21 jaar of ouder bent, een salaris tussen de € 13,76 en € 17,- bruto per uur conform cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan als hovenier? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via