Vacature: Installatietechnicus

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als installatietechnicus? Zie jij jezelf technische pompinstallaties installeren, reviseren en onderhouden? Dan is deze vacature iets wat jij zoekt!

Jij gaat je samen met je collega's bezighouden met het installeren, onderhouden, repareren, reviseren en inspecteren van technische pompinstallaties. Je gaat met je collega's op pad om vervolgens op locatie materialen klaar te zetten, de pompen en het leidingwerk te installeren en aan te sluiten. Omdat de opdrachtgever zich bezig wil houden met de nieuwste technische innovaties zijn de pompen op afstand bedienbaar via een mobiele app en ga jij meehelpen met het ontwikkelen en bouwen van installaties in jullie eigen werkplaats. Jullie gezamenlijke missie is de klant volledig ontzorgen omtrent het afpompen van water.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO opleiding werktuigbouw of gelijkwaardige ervaring
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Ervaring in de pomptechniek is een pre
  • Vrachtwagenrijbewijs is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al sinds 1900 en is gespecialiseerd in pompenverhuur. Of het nu gaat om elektrische waterpompen, dieselpompen of aggregaten, dat maakt niet uit. Het bedrijf verhuurt deze pompen zowel in binnen- als buitenland. Voor calamiteiten zijn zij 24 uur per dag beschikbaar met medewerkers die over lopen van de kennis en ervaring. Jij komt te werken in een team van ruim enthousiaste 15 medewerkers waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris ligt tussen de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Spreekt jou deze vacature aan? Reageer dan voor 1 april. Heb je nog vragen over de functie 'installatietechnicus' ? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via