Vacature: Assistent steigerbouwer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Als assistent steigerbouwer werk je graag in de buitenlucht en heb je soms een prachtig uitzicht over Groningen en omgeving. Je bent dan ook niet bang om op hoogte te werken. Daarnaast ben je fysiek in een goede conditie en werk je graag met je handen. Herken jij je hierin, dan ben jij de steigerbouwer die wij zoeken!

Als assistent steigerbouwer kom je op veel verschillende locaties. Samen met je collega's werk je op een professionele manier en ga je nauwkeurig te werk.  Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en schetsen en je weet dit op correcte wijze uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop! jij zorgt er dus voor dat je de kwaliteit en veiligheid waarborgt. Naast je collega's heb je veel contact met opzichters, uitvoerders, schilders en dakmonteurs.  Samen zorg je ervoor dat de steiger op een juiste manier opgebouwd wordt.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat of bereid deze te halen; dat kan via Abiant
  • Flexibele instelling werkt wel fijn
  • Geen hoogtevrees is ook belangrijk 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris dat je verdient is gebaseerd op je leeftijd en ervaring en dit zal tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Assistent steigerbouwer solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 31 maart 2023. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via