Vacature: Verkoopmedewerker Bakkerij - Groningen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als verkoopmedewerker voorzie jij de klanten van de lekkerste producten, geef je advies en zorg je ervoor dat ze met een grote glimlach de winkel weer verlaten. Ben jij het nieuwe verkooptalent van het verkoopteam? 

De verkoopmedewerker die wij zoeken is klantgericht en beschikt over goede communicatie- en verkoopvaardigheden. Je bent in staat om klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten en tegelijkertijd ben je proactief in het verkopen van producten om de omzet te verhogen. Naast het helpen van klanten ben je ook bezig met het inpakken van producten, het plaatsen van bestellingen en zorg je natuurlijk ook dat de winkel er netjes en georganiseerd uitziet.

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Jouw werktijden zijn in overleg.

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag t/m zaterdag
  • Enige ervaring met verkoop
  • Je bent klantvriendelijk en een echte aanpakker
  • Goede beheersing van Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat voor exclusiviteit, superieure kwaliteit en tastbare ambachtelijkheid. Zij willen er met het gehele team voor zorgen dat de klanten net zo kunnen genieten van de gebakken producten zoals zij dat zelf doen. Zij streven dan ook, iedere dag opnieuw, alleen naar het allerbeste. Het team bestaat inmiddels uit bijna 50 werknemers verspreid over de bakkerij en verschillende winkels.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris tussen de € 12 en € 14 per uur conform Bakkers cao afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij of ken jij de verkoopmedewerker die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 31 maart en wie weet sta jij binnenkort in de winkel!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via