Vacature: CNC-draaier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk je graag met metaal en kunststof? Heb jij al ervaring als CNC-draaier of wil je het vak graag leren? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. In de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een CNC-draaier. Iets voor jou?

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van speciale filterpompen. Als CNC-draaier ben je verantwoordelijk het vervaardigen van hoogwaardige producten van metaal en kunststof met de CNC-draaibank. Uiteraard moeten deze producten voldoen aan de hoogste nauwkeurigheidseisen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de controle van het eindproduct en het onderhouden van jouw machine. Met andere woorden als CNC-draaier zorg jij ervoor dat het productieproces optimaal verloopt.

Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding VMBO+ / MBO afgerond
  • Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving Beilen is een prachtig familiebedrijf van de tweede generatie. Ze ontwerpen, produceren en verkopen sinds 1954 duurzame producten. De innovatieve producten worden wereldwijd verkocht voor diverse toepassingen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een informele en klantgerichte organisatie met korte lijnen. Ze werken met een hecht team van ervaren engineers, productie- en verkoopmedewerkers en er heerst een prettige werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou afwisselend en interessant werk binnen een hecht team. Bij gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd de mogelijkheden. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 17,-. De hoogte van dit uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en werkervaring. Je wordt betaald conform cao Metaal en techniek. 

Wil jij graag aan de slag als CNC-draaier? Wacht dan niet te lang en reageer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature 'CNC-draaier'? Neem contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op 06-27011435 of fbrinkema@abiant.nl

Deel deze vacature via