Vacature: Monteur machinebouw

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al met diverse losse onderdelen en componenten willen bouwen aan uitdagende unieke machines? Dan ben jij de monteur die we zoeken!

Als monteur in de machinebouw houd je je bezig met de montage van mechanische, pneumatische en elektrotechnische onderdelen. Dit doe je vanaf tekening of vanuit montage instructies. De machines worden in samenwerking met de klant en engineers ontwikkeld en worden vervolgens op de eigen productielocatie gebouwd.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding MBO Mechatronica of Werktuigbouwkunde niveau 3 
  • enige ervaring in een vergelijkbare functie is een pre
  • tekeningen kunnen lezen

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Heb je niet de benodigde opleiding maar zou je wel aan de slag willen in de techniek dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om intern bij ons een opleiding te volgen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt specifieke maatoplossingen voor hun klanten over de hele wereld. Elk project is uniek en complex en wordt precies op maat ontworpen, op maat gemaakt en in elkaar gezet onder één dak! Met het leveren van machines van hoogwaardige kwaliteit en een perfecte service wordt er gewerkt aan een lange levensduur van de machines.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Metaal en Techniek tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen en daarmee investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij de monteur die wij zoeken? Reageer voor 2 april 2023.  Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Fabian Brinkema via 06-27011435 of fbrinkema@abiant.nl 

Deel deze vacature via