Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij koeien ook zo leuk? Werk je graag tussen koeien en ben je beschikbaar in de avonduren? Kun je melken en woon je in de omgeving van Emmen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! In de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een avondmelker. Iets voor jou?

Je komt te werken op om een melkveebedrijf met ongeveer 250 koeien in de omgeving van Emmen.  Als avondmelker melk je zelfstandig in een 2 keer 13 visgraat melkstal. Voordat je kunt beginnen met melken, sluit je de koeien op in een wachtruimte. Daarna begeleid je de koeien de melkstal in en kan de melkbeurt starten. In de avond worden de koeien gemolken tussen 17:00 en 20:00 en een melkbeurt duurt dan ook ongeveer 3 uur. Na het melken maak je de melkstal schoon en zorg je er voor dat alles er weer spik en span uit ziet. Als avondmelker word je van maandag t/m vrijdag ingezet bij 3 of 4 melkbeurten.  Wil je graag op vaste avonden melken? Geen probleem, dat is ook mogelijk! Vanwege de ligging is het melkveebedrijf moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus van belang dat je eigen vervoer hebt.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag t/m vrijdag in de avonduren
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd nabij Emmen en heeft zo'n 250 koeien die worden gemolken. De koeien worden gemolken in een 2 keer 13 visgraat melkstal.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke (bij)baan als melker op een net melkveebedrijf in de omgeving van Emmen. Je wordt beloond conform de cao dierhouderij productiegericht. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,-. De hoogte van het bruto uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Start jij binnenkort als melker op dit  melkveebedrijf? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'avondmelker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 0 en wij helpen je graag verder!

Deel deze vacature via