Vacature: Medewerker Productie Kozijnen Dokkum

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Dokkum
 • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij iemand die niet vies is van een beetje zagen, boren, timmeren en schroeven? Wil jij werken in een gezellig team waar een grapje op zijn tijd niet wordt geschuwd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als productiemedewerker kozijnen ga jij aan de slag met het maken van de mooiste kozijnen van Friesland. Je werkt met de nieuwste machines en gereedschappen, maar ook met je blote handen als dat nodig is (niet echt natuurlijk, we hebben wel handschoenen voor je). Het is jouw taak om de kozijnen zo perfect mogelijk te maken, want we willen natuurlijk niet dat de klanten van onze opdrachtgever klagen dat er een kiertje zit waar de wind doorheen waait.

Voor de versterking van ons productieteam zoekt onze opdrachtgever nog een enthousiaste collega. De werkplaats is vergelijkbaar met een kozijnenfabriek en een combinatie van een timmerfabriek en aluminium kozijnenfabriek. Er wordt gewerkt in een nette en nieuwe hal met veel bewegingsruimte, en (niet onbelangrijk!) een goede sfeer. Je bent vooral bezig met het assembleren van aluminium profielen, orders picken en het assisteren bij het pakketteren/gereed maken voor logistiek.

Functie-eisen

Wat wij zoeken:

 • Je hebt twee rechterhanden (of linkerhanden, als je linkshandig bent);
 • Je houdt van gezelligheid op de werkvloer en maakt graag een praatje;
 • Je kunt tegen een grapje en maakt er zelf ook graag één;
 • Je hebt geen hoogtevrees, want soms moet je ook op een ladder staan om de kozijnen te monteren;
 • Je woont in de buurt van Dokkum; 
 • Je bent niet allergisch voor zaagsel, want dat komt nog wel eens voorbij vliegen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt Fries bedrijf dat gevestigd is in Dokkum. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof producten zoals kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakrandbekleding, dakkapellen en serres.

Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de uitstekende service die zij bieden. Ze werken samen met diverse gerenommeerde partners om de beste materialen en producten te kunnen leveren.

Een belangrijk aspect is dat ze zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn alle producten van onze opdrachtgever volledig recyclebaar en wordt er tijdens het productieproces rekening gehouden met het milieu. Dit wordt onderstreept door hun keurmerken en certificeringen, zoals het KOMO-keurmerk en het FSC-keurmerk.

ER is een eigen productiehal in Dokkum, waar de kunststof producten geproduceerd worden. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen showroom waar klanten de verschillende producten kunnen bekijken en advies kunnen krijgen.

Kortom, onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststof producten, dat zich richt op duurzaamheid en kwaliteit.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

 • Een gezellige werksfeer met leuke collega's
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf (wie weet sta jij straks wel aan het hoofd van de kozijnen-productie!)

Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb jij zin om in Dokkum aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu als productiemedewerker kozijnen bij onze opdrachtgever. Reageer op deze vacature of contact ons via infoveenwouden@abiant.nl/ 0511 726 000

Deel deze vacature via