Vacature: Chauffeur CE

 • Salaris Tussen € 9,- en € 16,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Dokkum
 • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de hele dag op de weg zit en door heel Nederland rijdt? Ben je niet bang voor een beetje isolatiemateriaal en wil je graag bijdragen aan het verminderen van energieverlies? Dan ben jij de chauffeur CE die we zoeken! 

Als chauffeur bij ons bedrijf in Dokkum ben je verantwoordelijk voor het transport van ons isolatiemateriaal naar klanten door heel Nederland. Je rijdt in een grote vrachtwagen meest comfortabele stoelen. Je kunt je favoriete muziek opzetten, een praatje maken met je collega's op de radio of gewoon genieten van het uitzicht. Kortom, het leven van een chauffeur CE bij ons is één groot avontuur!

Wat ga je doen?

 • Het laden en lossen van isolatiemateriaal (maar we beloven dat het niet te zwaar is)
 • Het veilig en efficiënt rijden van onze vrachtwagens
 • Het onderhouden van contact met onze klanten (en misschien af en toe een kopje koffie drinken)
 • Het bijhouden van je rittenadministratie (maar daar hebben we wel een handige app voor)

Ben jij die waaghals die we zoeken? Durf jij door de kleinste straatjes van Nederland te rijden? Vind je de grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam helemaal te gek? Dan is dit de baan voor jou!

Als chauffeur voor onze opdrachtgever kom je overal! Vanuit Dokkum of eigen woonplaats vertrek je met een vrachtwagen vol isolatiemateriaal naar de klant toe. omdat onze opdrachtgever door heel Nederland levert, kan het dus zijn dat je veelal in de grote steden zoals Groningen, Amsterdam en Lelystad bent. Hier zijn vaak drukke en smalle straatjes die jij moet doorrijden. Maar dit is voor jou geen probleem, maar juist een leuke uitdaging. Mocht je een hele week in het zuiden zitten, dan wordt er overnachting geregeld. 

Rijbewijs: B, CE, code 95
Chauffeurspas, LZV
KM: 80.000 km per jaar
Werktijden: om 8.00 uur bij de klant (heel NL, dus soms dichtbij soms ver weg.) tot ongeveer 5 of 6 uur, afhankelijk van de afstand.
Uren: Fulltime, maar minder ook bespreekbaar


Functie-eisen

 • Jij bezit de juiste rijbewijzen (incl. code 95);
 • Je bent bereid om 08.00 bij de klant te zijn (wat door heel Nederland kan zijn);
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Over het bedrijf

Gebroeders de Vries houdt van een nuchtere en eerlijke kijk op isoleren. En daar helpen wij mensen graag bij. Met advies op maat, kwaliteit, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht. Niet voor niets is Drowa dankzij deze nuchtere aanpak de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere isolatiepartijen in het land.

Al sinds 1999 wordt Drowa als isolatiechips onder woningen aangebracht. Met Drowa van Gebroeders de Vries kiest u voor een hoogwaardige oplossing met gegarandeerde effectieve werking. En dat tegen een relatief geringe investering! Ons team van goed opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in het verduurzamen en zuiniger maken van woningen en objecten. 

Wat wij bieden

Je komt te werken in een fijn, gezellig bedrijf waar eerlijkheid en nuchterheid voorop staat. Je kunt fulltime aan de slag. Je wordt verloond volgens de HIBIN, schaal 5. Je salaris hangt af van kennis en ervaring en ligt tussen 13,50 en 16 per uur.  

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Deel deze vacature via