Vacature: Medewerker melkveehouderij Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als het goed loopt in de stal tussen de koeien zit jij ook goed in je vel, want als medewerker melkveehouderij zijn koeien écht jouw passie. Je vind het mooi om de ruimte te krijgen om je eigen ding te doen en te werken aan optimalisatie van het bedrijf, in Bedum is hier alle ruimte voor!

Dagelijkse verzorging van de koeien en iedere week een aantal keer melken, dat is wat jij doet als medewerker melkveehouderij op dit melkveebedrijf in Bedum. Daarnaast voer je de melkkoeien en help je mee met de werkzaamheden die verder gepland staan. Naast de vaste taken is er ook ruimte voor eigen inbreng. Zie jij iets wat anders of beter kan? Dan hoort de ondernemer dat graag! Wanneer je ook kunt insemineren en klauwverzorgen is dat mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste.

Naast het verzorgen van het jongvee en de melkkoeien doet het bedrijf ook veel landwerk in eigen beheer. Mocht jij het dus leuk vinden om ook trekkerwerk te verrichten dan is hier ook alle mogelijkheid voor. Niet helemaal je ding? Dan is dat ook geen probleem. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • ervaring hebt tussen de koeien of een opleiding richting melkveehouderij hebt gevolgd;
  • je T-rijbewijs bezit;
  • ook bereid bent om in overleg in het weekend te werken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf in Bedum met ruim 200 melkkoeien. Op het bedrijf werk je samen met de melkveehouder en de vaste medewerkers van het bedrijf, samen zorgen jullie voor het volledige reilen en zeilen op het melkveebedrijf. 

Wat wij bieden

We bieden jou een plek op een melkveebedrijf waar je terecht komt in een team van gedreven medewerkers die het beste met de koeien voor hebben. Als medewerker melkveehouderij krijg je salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij, je kunt uitgaan van een loon tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd. Naast je salaris ontvang je ook reiskostenvergoeding én bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op! 

Klinkt jou dit als een hele leuke baan én doe jij graag net dat beetje extra om te zorgen dat de koeien het goed hebben? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum. We vertellen je graag meer over de vacature medewerker melkveehouderij Bedum. Daarna nog steeds enthousiast? Dan kun je kennismaken met de melkveehouder en het bedrijf. Je kunt ons telefonisch bereikend oor te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via