Vacature: Bedrijfswagenmonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag werken aan de mooiste trucks en ben jij een technisch talent? Wordt dan bedrijfswagenmonteur!

Als bedrijfswagenmonteur verricht je inspecties, reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfswagens. Door jouw inzet zorg je ervoor dat de klant weer veilig onderweg is met zijn of haar truck. Deze werkzaamheden verricht je in een professionele werkplaats. Je kunt hierbij gebruik maken van het beste gereedschap.

We zijn op zoek naar een monteur die zich graag wil blijven ontwikkelen. Je blijft hierdoor op de hoogte van de nieuwste technieken. Bij voorkeur ben je bevoegd om APK te keuren, dit is zeker geen vereiste. Belangrijker is dat jij het belang ziet om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor de klant en je daar volledig voor inzet. De functie wordt bij voorkeur fulltime ingevuld. Werk je liever parttime? Ook dan gaan wij graag met je in gesprek.

Functie-eisen

  • Je beschikt over MBO werk- en denk niveau
  • Je hebt ervaring als bedrijfswagenmonteur of vergelijkbaar
  • Bevoegd om APK en tachograaf te keuren (pre, geen vereiste)
  • Bereid om storingsdiensten te draaien

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote truckdealer gevestigd in de Noordelijke provincies. Dit familiebedrijf vindt aandacht voor zowel klant als medewerker erg belangrijk. Samen vormen ze een hecht team waar elke medewerker hard en met plezier werkt om tot het gewenste resultaat te komen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek bij een opdrachtgever waar jij je volledig kunt ontwikkelen tot zelfstandig bedrijfswagenmonteur. Je kunt diverse cursussen en trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Voor de storingsdiensten wordt een bereikbaarheidsvergoeding betaald boven de daadwerkelijk gewerkte uren. Als monteur bedrijfswagens wordt jouw bruto uurloon bepaald naar aanleiding van jouw werkervaring en diploma’s.

Wil jij graag aan de slag als bedrijfswagenmonteur? Reageer dan snel op deze vacature en ga op korte termijn al aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via