Vacature: Isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Tijdens het werk ben je bezig met het uitvoeren van eenvoudig isolatiewerk op locatie, zoals het op maat snijden en verlijmen van isolatiedekens en schaaldelen. In samenwerking met een ervaren monteur worden iets complexere werkzaamheden zoals het monteren van de prefab plaatmaterialen, elastomeren (kunststof die een groot elastisch vermogen heeft) en andere afwerkingen uitgevoerd. Op deze manier krijg je de mogelijkheid te leren en je verder te ontwikkelen. Daarnaast ondersteun je bij scheepsisolatie, wanden en plafons, wolplaten zetten en afwerken in de machine kamer. 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • VCA certificaat is een pré (ben je bereid deze te halen?)
  • Je bent nauwkeurig en leergierig

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé specialist in isolatiesystemen en afwerkingen, niet zo gek dus dat ze op zoek zijn naar uitbreiding binnen het bedrijf. Het team bestaat uit ervaren monteurs, wanneer je dus op locatie bent sta je er niet alleen voor en wordt je geholpen door een ervaren team monteurs. 

Wat wij bieden

Begin je net aan jouw carrière dan ben je van harte welkom, maar ook als je aan een verandering toe bent kunnen wij voldoende perspectieven bieden. Wij bieden je een goed salaris passend bij de functie en een werkweek van 32-40 uur. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 11,16 en € 13,- bruto per uur. 

Ben jij de nieuwe Isolatiemonteur die wij zoeken? Dan mag je reageren tot 31 maart 2023 maar het liefst zien wij jouw reactie zo snel mogelijk tegemoet! Bij vragen mag je altijd bellen naar onze uitzendvestiging in Groningen 050-549 2840.

Deel deze vacature via