Vacature: Schoonmaakster kantoorpand ( 2 uur per week)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 2 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij actief als schoonmaakmedewerk/ster en heb je tijd om op woensdag of donderdag nog 2 uur extra schoon te maken in Gieten? Of ben je bereid om 2 uur per week wat bij te verdienen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wegens toenemende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar een schoonmaker. Woon je in de omgeving van Gieten of kun je hier gemakkelijk komen? Het is voor 2 uur in de week en het gaat om het schoonmaken van een kantoorpand. Je mag zelf kiezen of je op woensdagavond of donderdagavond gaat schoonmaken. De voorkeur gaat uit naar de woensdagavond. Wanneer je om 17.00 uur kunt starten dan zou dit perfect zijn. Maar kun je pas om 18:00 uur beginnen dan mag dat ook. Je gaat zelfstandig het kantoor, de toiletten en de overige ruimtes schoonmaken. De eigenaar woont naast het pand. Van hem krijg je de sleutel. Een ideale bijbaan naast je school of je andere baan! 

Functie-eisen

  • schoonmaak skills
  • woonachtig in Gieten of omgeving
  • bij voorkeur eigen vervoer

Over het bedrijf

Waar wij zijn, wordt het schoon. We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht.

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan voor  2 uur per week werk waarbij je zelfstandig aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Het werk is voor langere tijd. We hanteren het cao Schoonmaak. Je salaris ontvang je iedere donderdag en daarnaast bouw je vakantiedagen op. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een salaris tussen de € 11,83 en € 12,25 bruto per uur. Ben jij beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt solliciteren op de vacature "schoonmaakster kantoorpand ( 2 uur in de week) " tot 17 april. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Abiant Stadskanaal. De medewerkers zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via