Vacature: Inpak operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sintjohannesga
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als operator inpak ben jij een onmisbare schakel in het productieproces. Ben jij iemand die gestructureerd werkt en goed overzicht kan houden? Ben je een handige machinebediener, woon je in de omgeving van Heerenveen en wil je graag ervaring opbouwen als operator? Dan is dit een mooie opstap om het vak te gaan leren.

Voor onze opdrachtgever zoeken we een nieuwe collega die verantwoordelijk wordt voor het inpakken van de producten. Dit bedrijf is een specialist in de voedingsindustrie op het gebied van roggebrood. Het gehele proces van de grondstoffen tot het eindproduct doet onze opdrachtgever zelf. Jij gaat aan de slag in de afrondende fase van het product namelijk het inpakken van de producten. Dit gebeurt door middel van een inpakmachine. Jij stelt de machine juist in zodat de producten netjes worden ingepakt en klaar worden gezet voor transport. Jij zorgt ervoor dat dit proces op tijd en juist gebeurt. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 05:00 tot 16:30. Je kunt hierdoor in 4 dagen je uren maken waardoor je één dag in de week extra vrij bent. Je werkt met een team van 12 mensen en samen ben je verantwoordelijk voor het totale productieproces en zorgen jullie ervoor dat de supermarkten op tijd worden voorzien van het lekkerste roggebrood.

Functie-eisen

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent goed met machines en leergierig om jezelf hierin te ontwikkelen;
  • Je kunt goed plannen en zorgt ervoor dat het proces doorgaat;
  • Je werkt graag in een groep en kunt goed samenwerken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer als 100 jaar actief. Het is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Men is hier dan ook enorm trots op het product wat zij maken en de manier waarop zij het samen doen. Het bedrijf is nuchter, eerlijk en gaat voor kwaliteit. Dit doen ze elke week met veel passie en energie. Omdat het bedrijf nog steeds groeit zoeken we versterking. Je gaat aan de slag bij een lokaal bedrijf waarin de lijnen kort zijn en iedereen samen werkt om het doel te bereiken. Het doel is om een lekker en ambachtelijk product te maken waar iedereen van kan genieten.

Wat wij bieden

Het salaris is marktconform en wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring. Je kunt bij dit bedrijf meteen voor langere tijd aan het werk. Bij goed bevallen is er een grote kans dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever zelf. Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op en maak je gebruik van pensioenopbouw. Wil jij graag aan de slag binnen een mooi familiebedrijf met grote kans op een vaste aanstelling? Reageer dan voor 31 maart via onze website. Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk?  Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden, telefonisch te bereiken op 0511 72 60 00. 

Deel deze vacature via