Vacature: Installatiemonteur

 • Salaris Tussen € 13,- en € 19,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Emmen
 • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Ben jij opzoek naar een afwisselende en uitdagende baan als installatiemonteur? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
In de functie als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische, gas en water systemen in woningen, bedrijfsgebouwen en industriële omgevingen.
Enkele voorbeelden van taken die bij deze functie kunnen horen zijn:

 1. Installeren van elektrische, gas- en water systemen, waaronder bedrading, gasleidingen, waterleidingen, sanitair, verwarming en airconditioning.

 2. Onderhoud en reparatie van bestaande elektrische, gas- en water systemen.

 3. Diagnose stellen en oplossen van storingen en problemen in deze systemen.

 4. Testen en inspecteren van deze systemen om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt werken.

 5. Werken aan nieuwe projecten en het bieden van technische ondersteuning aan klanten.

Functie-eisen

 • afgeronde MBO opleiding installatietechniek
 • aantoonbare relevante werkervaring
 • rijbewijs B
 • affiniteit met techniek
 • VCA is een pre

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert een full service in de installatietechniek en in de duurzame energietechnieken in Noordoost-Nederland aan zowel kleine particuliere als de zakelijke klanten. Het leveren van hoogwaardige en betrouwbare installaties en het bijdragen aan een beter milieu staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris in deze functie ligt conform de cao Metaal en Techniek tussen de € 14,- en € 19,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.

Ben jij de installatiemonteur die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01 en vraag naar Perry.

Deel deze vacature via