Vacature: Medewerker melkveehouderij Middelstum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor een melkveebedrijf dat volop in ontwikkeling is zijn wij op zoek naar een vaste medewerker die het team van hardwerkende collega's wil komen versterken. Je gaat je voornamelijk bezig houden met de melkkoeien en bent dus veel tussen de melkrobots te vinden in de moderne melkveestal!

Als medewerker melkveehouderij op dit moderne bedrijf in Middelstum ben jij breed inzetbaar, dit is ook wat je leuk vind aan het werken op een melkveebedrijf. Daarom pak jij zowel trekkerwerk op als het werk tussen de koeien. Voel jij je meer thuis bij één van deze werkzaamheden? Ook dan zijn er mogelijkheden om meer gespecialiseerd aan het werk te gaan. 

Jij werkt onder andere met de melkrobots, zorgt ervoor dat de melkkoeien gevoerd worden en houd de diergezondheid in de gaten. Mocht je ervaring hebben met klauwverzorging, kun je dit oppakken op het bedrijf. Jij weet als geen ander dat er op een melkveebedrijf veel gebeurd, daarom kan de planning per dag wat wisselen met aanvullende werkzaamheden. Staat jouw favoriete bezigheid op het melkveebedrijf hier niet tussen? Dan gaan we met de ondernemers in overleg om te kijken of hier ook mogelijkheden voor zijn.

Functie-eisen

Jij bent:

  • ervaren in de melkveehouderij, of wil het heel graag leren
  • in de gelegenheid om in Middelstum te komen
  • bij voorkeur in het bezit van je T-rijbewijs
  • parttime of fulltime beschikbaar (uren zijn in overleg)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf in de regio Stedum, hier werken ze met melkrobots. Op het bedrijf is sprake van een informele werksfeer waar de hardwerkende, professionele collega's goed met elkaar omgaan. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 7:00 en 18:00.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek op een modern melkveebedrijf met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden we je salaris conform cao, afhankelijk van je leeftijd en kennis en ervaring. Ook bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op!

Ben jij binnenkort beschikbaar om aan het werk te gaan op dit vooruitstrevende melkveebedrijf? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt op deze vacature reageren tot 12 april. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via