Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Oostwold gem Westerkwartier
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoMboHboVwoWo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uniek adres om te melken maar houd jij er niet van om tussen grote koppels koeien te lopen? Beschik jij daarnaast over de vaardigheid om koeien te melken in een grupstal? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou! 

Voor een opdrachtgever in de buurt van Oostwold (Gem Westerkwartier) zijn wij op zoek naar iemand die 10 tot 20 koeien wil melken in een grupstal. 

De ene week melk je alle ochtenden en de andere week alle middagen en vier keer in het weekend. 


Functie-eisen

Heb je ervaring met het melken in een grupstal? Dan is dit dé functie voor jou! Daarnaast is het belangrijk dat jij op vaste dagen in de week beschikbaar bent (zowel parttime als fulltime is mogelijk)

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gerund door een man op leeftijd die al het werk tussen de koeien uit handen geeft aan zijn personeel. Je hebt dus alle vrijheid en draagt de verantwoordelijkheid voor de koeien.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie tussen de 15 en 30 uur per week. Op basis van jouw ervaring, leeftijd (jeugdschalen) en de cao productiegerichte dierhouderij  wordt jouw bruto uurloon vastgesteld. Denk daarbij aan € 10,- en € 15,- bruto per uur (volwassenloon). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en/of opleidingen te volgen waardoor je jezelf (nog) verder kunt ontwikkelen. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen of -laarzen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de melker die onze opdrachtgever komt helpen? Solliciteer dan uiterlijk 24 april. Voor meer informatie of vragen over de functie van "melker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44 of mailen naar infoleek@abiant.nl 

Deel deze vacature via