Vacature: Industrieel reiniger met C rijbewijs

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al willen werken in de buitenlucht? En is grondig reinigen iets waar jij ontzettend goed in wil worden. Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Joure zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger met een C rijbewijs. Je gaat werken in dagdiensten en gaat heel Friesland door naar verschillende projecten. Dus wil jij graag als industrieel reiniger met C rijbewijs aan de slag? Solliciteer dan nu!

Als industrieel reiniger zijn je taken ontzettend afwisselend. Zo ben je de ene dag verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food)industrie en ben je de volgende dag bijvoorbeeld aan het glazen wassen. Je komt daarbij op veel verschillende plaatsen in de hele provincie Friesland. Het is belangrijk dat je met 2 benen op de grond blijft staat maar in dit geval werk je ook regelmatig op hoogte. Hoogtevrees is daarom niet gewenst. Meestal werk je samen in een team van 2 tot 4 personen. Het gaat om zowel buiten als binnen werk. 

Functie-eisen

Als industrieel reiniger is het belangrijk dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Jij woont daarnaast in Friesland en bent in het bezit van: 

  • rijbewijs B en C(-E)
  • eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

De eerste acht maanden ben je via ons aan het werk bij het bedrijf. Tijdens deze periode volg je een intern opleidingstraject waardoor je voor onze opdrachtgever op meerdere vakgebieden inzetbaar bent. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk. Daarnaast bieden we jou: 

  • een salaris op basis van de cao schoonmaak tussen € 13,36 en € 16,64 bruto per uur; dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • een fulltime baan met kans op overname na acht maanden
  • persoonlijke beschermingsmiddelen en kledingpakket

Wil jij het team van industrieel reinigers komen versterken? Solliciteer dan voor 25 mei. Voor vragen of meer informatie over de vacature industrieel reiniger kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via