Vacature: Vakantiekracht medewerker dagschoonmaak

 • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
 • Aantal uren per week 30 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij ook zo'n zin in de zomervakantie en leuke dingen te doen? Misschien weer op vakantie te kunnen gaan? Die leuke dingen moeten natuurlijk wel betaald worden. Dus kom vakantiewerk via Abiant doen.

Onze opdrachtgever kan tijdens de komende zomerperiode wel wat extra schoonmaak-handjes gebruiken zodat de vaste medewerkers ook even kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van een specifieke ruimte of gebouw. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat de ruimte schoon, netjes en veilig is voor gebruikers. We zijn op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten die in staat is om taken (deels) zelfstandig uit te voeren. De ideale kandidaat heeft oog voor detail, is betrouwbaar en werkt graag in een schone omgeving.

Als medewerker dagschoonmaak ben je verantwoordelijk voor:

 • het schoonmaken van toegewezen ruimte(s), zoals kantoren, sanitair, of andere gemeenschappelijke ruimtes.
 • het opruimen van afval en het vervangen van vuilniszakken.
 • het schoonmaken van vloeren, ramen, meubilair en andere oppervlakken.

De locaties waar extra handjes nodig zijn, bevinden zich in de regio Joure - Heerenveen. De werkdagen en -tijden zijn in overleg onder kantoortijden maar ook na 17:00 uur. Dit verschilt per project. We kijken graag mee naar eventuele andere projecten mocht je meer of minder uren zoeken.

Functie-eisen

 • enthousiast
 • een goed humeur
 • woonachtig in de directe omgeving Joure - Heerenveen
 • in de gelegenheid om zich zelfstandig te verplaatsen van A naar B middels (elektrische) fiets, brommer/scooter, OV of misschien zelfs een auto

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Het aantal uren per week is in overleg met jou vast te stellen. Zoals eerder genoemd kunnen meerdere projecten eventueel met elkaar gecombineerd worden. 

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Schoonmaak wordt goed betaald! Een 15-jarige ontvangt een bruto uurloon van € 9,72. 

Wil jij graag als vakantiekracht in de schoonmaak aan het werk? Reageer dan direct! Voor vragen of meer informatie over de vacature "vakantiekracht medewerker dagschoonmaak" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via