Vacature: Onderhoudsmedewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Na een "rustperiode" kan er nu wel weer het nodige onderhoud in het groen worden verricht. Onze opdrachtgever in het hart van Friesland is daarom dan ook op zoek naar een onderhoudsmedewerker groenvoorziening.

Als onderhoudsmedewerker ben je een belangrijke speler in het team. Bij onze opdrachtgever ga je in een team op pad maar het kan ook een keer voorkomen dat je zelfstandig op pad gaat. Je bent in staat om alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan een schoolplien, recreatiepark, een park of de entree van een bedrijf. Jij weet zo efficiënt mogelijk te werken en de opdrachten klaar te krijgen. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je vriendelijk en sociaal bent richting klanten. Je kunt alle kanten op en er is werk in verschillende teams van het bedrijf. Samen bekijken we waar je het beste past. Onze opdrachtgever ontvangt je met open armen! Bij voorkeur ga je fulltime aan de slag maar ook 32 uur per week is mogelijk bij onze opdrachtgever. 

Het allerbelangrijkste is nog wel dat jij plezier hebt in je werk, want wanneer je plezier hebt komen vaak de beste competenties naar boven. 

Functie-eisen

  • enkele jaren ervaring in het groen is een pre
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • klantvriendelijk en klantbewust
  • enthousiast
  • eigen vervoer en rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een super vette opdrachtgever waar iedereen met veel plezier aan het werk gaat. Of je nu ervaren, onervaren of een BBL opleiding doet binnen het bedrijf. Iedereen is even belangrijk en je wordt ontzettend gewaardeerd binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 100 medewerkers binnen het bedrijf. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar groenvoorzieners die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Je gaat fulltime aan de slag en je werktijden liggen tussen 07:00 uur - 16:00 uur. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 12,- en € 14,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwsgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over de vacature 'onderhoudsmedewerker groenvoorziening' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via