Vacature: Medewerker nabewerking

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling en houd jij er niet van om stil te zitten? Lijkt het jou leuk om met fijnmechanische producten te werken? Wellicht heb je dan interesse in deze baan als medewerker nabewerking?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een hardwerkende persoon die zich thuisvoelt in een hightech organisatie. Het bedrijf is sterk groeiende en zoekt ter uitbreiding van het team die nauwkeurig is en bij voorkeur ervaring heeft met fijnmechanische producten. Aan de hand van de aangeleverde productinformatie zorg je ervoor dat het fijnmechanische product zo nauwkeurig mogelijk wordt afgewerkt, de afwerking is bepalend voor het niveau van het eindproduct. Dit ga je doen met behulp van verschillende instrumenten en handgereedschappen. 

Functie-eisen

  • een prettige collega
  • een teamspeler die graag met collega's ervoor zorgt dat er nauwkeurig werk word geleverd
  • leergierig
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Je maandsalaris ligt tussen de € 1.900,- en € 2.100,-. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je interesse in de vacature "medewerker nabewerking"? Laat het ons weten door voor 2 juni te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben. De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via