Vacature: Werkvoorbereider / calculator

  • Salaris Tussen € 3035,- en € 4100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een aantal jaar ervaring in de bouw en ben jij op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke baan? Heb jij plan technisch inzicht en werk je graag in een gezellig en collegiaal team? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor onze opdrachtgever!

Organisatorisch, verantwoord, oplossingsgericht en adequaat, deze vier eigenschappen zoeken we in jou. Als werkvoorbereider ben je bezig met organiseren, plannen, inkopen, detailleren van onze projecten en communiceren met de klant en onderaannemers. Als calculator ben je bezig met het berekenen en aanvragen van offertes voor toekomstige projecten. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit inkoopvoorbereidingen materiaal / materieel / onderaannemers, ondersteunen van de uitvoerder, aanvragen van offertes, inkopen van bouwstoffen, selecteren van leveranciers en onderaannemers, het berekenen van de bouwuren, benodigdheden en het maken van berekeningen aan de hand van bestekken, tekeningen en prijsgegevens.

Functie-eisen

  • afgeronde Mbo-opleiding
  • een aantal jaar werkervaring in de bouw
  • materiaalkennis
  • plan technisch inzicht
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • een enthousiaste, positieve en proactieve instelling 

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met nieuwbouw, renovatie, reparatie en ontwikkeling van particuliere projecten.  Daarbij is het bedrijf actief in de uitvoering maar ook in de voorbereiding. Kortom er wordt van A tot Z gewerkt aan de wensen van de klant en dat begint al bij de intake en aan de tekentafel. Door samen te werken met andere bedrijven in de installatie- en sanitair branche is het mogelijk om een totaalpakket op te leveren.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een leuk team, een vrije en verantwoordelijke baan met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. Het salaris is conform CAO bouw en infra en het bruto maandsalaris ligt tussen de € 3.035,- en € 4100,- De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Ben je geïnteresseerd in de vacature "werkvoorbereider / calculator"? Solliciteer dan voor 2 juni. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Stadskanaal op 0599 651 808 . 

Deel deze vacature via