Vacature: Operator productie 2-ploegen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij veel afwisseling in je werk? Als machineoperator aan de profileerlijnen bij onze opdrachtgever zorg je in de eerste plaats voor de aan- en afvoer van grondstoffen en producten. Daarnaast stel je de machine ook correct in zodat de producten correct geproduceerd worden.

Je gaat aan de slag bij een prachtig bedrijf waar van stalen platen profielen worden gemaakt. Je kunt hierbij onder andere denken aan dakpanplaten, wanden, hoog profielen en sandwichpanelen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het registeren van de opdrachten in het productie systeem, je verpakt het eindproduct volgens verpakkingsinstructies, je bevestigd in het productie systeem wat je gemaakt hebt, je voert de afgewerkte producten af met de bovenloopkraan of heftruck. Hierbij doe je de nodige registraties d.m.v. scanning. 

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • je kan met een heftruck omgaan
  • ervaring met bovenloopkraan is meegenomen
  • je werkt veilig en hebt aandacht voor kwaliteit
  • je werkt graag zelfstandig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Op jouw locatie werken nu nog 9 medewerkers. Het bedrijf maakt al jarenlang vol trots stalen dak- en gevelsystemen Er heerst een informele gezellige sfeer. Je komt terecht in een dynamisch en internationaal bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een groeiend bedrijf met een collegiale werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Metaal & Techniek. Mocht scholing nodig zijn, dan biedt Abiant jou de benodigde opleidingen aan. Wat ga je verdienen? Dit hangt af van jouw ervaring en leeftijd. Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,75 en € 13,92. 

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "Operator productie 2-ploegen"? We komen graag met jou in contact! Voor meer informatie mag je bellen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren op de vacature "productiemedewerker" dan kan dat ook. Klik op de button "solliciteren" en wij ontvangen je sollicitatie en zullen binnen twee werkdagen reageren. Ga jij solliciteren?

Deel deze vacature via