Vacature: Administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij als administratief medewerker op zoek naar een parttime baan met toekomstperspectief? En ben jij per direct op dinsdag en vrijdag beschikbaar? Lees dan snel verder!

Als administratief medewerker van een agrarische handelsonderneming heb je te maken met diverse uiteenlopende taken. Veel voorkomende werkzaamheden zijn telefoonaanname, bezoek ontvangen, schoonmaakwerkzaamheden, factureren en registratie van weegbrugdocumenten en monsterafnames van diverse soorten gras. Bij onze opdrachtgever is geen dag hetzelfde waardoor je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden en veel vrijheid krijgt om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Kortom, een baan met veel uitdaging met toekomstperspectief!

Functie-eisen

Je bent administratief goed onderlegd en hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent per direct beschikbaar en bent parttime inzetbaar voor 16 uur per week, dát is nou precies wat jij zoekt! 

  • Aantoonbare affiniteit met de agrarische sector
  • Vanaf mei beschikbaar op de dinsdag en vrijdag 

Over het bedrijf

Je stapt binnen bij een agrarische handelsonderneming met een nuchtere, open bedrijfscultuur.

Wat wij bieden

Laat jij zien wat je waard bent? Dan bieden wij jou een afwisselende functie met toekomstperspectief in een dynamische, internationale organisatie! Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring. Salarisrichtlijn is € 11,75,- tot € 15,- bruto per uur.

Pak je deze kans graag met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 12 juni jouw sollicitatie inclusief een motivatie. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via