Vacature: Bijbaan akkerbouwbedrijf

  • Salaris Tussen € 5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Eenrum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zoek jij werk voor op de zaterdagen en in de vakanties in de akkerbouw? Waar je veel buiten bezig kunt zijn en in aanraking komt met verschillende gewassen en machines? Lees dan verder.

Heb jij tijd over op zaterdagen en wil je in de vakanties ook graag werken? Dan kan dit een leuke bijbaan zijn voor jou! Op dit akkerbouwbedrijf kun jij verschillende werkzaamheden doen, zoals helpen met de oogst, aardappels sorteren, land klaarmaken en het erf en de schuren netjes houden. 

Functie-eisen

Dit is een leuke bijbaan voor jou als jij:

  • ervaring hebt in de akkerbouw of veel zin hebt om over akkerbouw te leren
  • beschikbaar bent op zaterdag en eventueel in de vakanties
  • op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Eenrum waar er vooral pootgoed geteeld wordt. Daarnaast verbouwen ze uien en granen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een bijbaan waar je iedere zaterdag aan het werk kunt en eventueel ook in de vakanties, super te combineren dus naast je school of studie! Jij ontvangt wekelijks salaris en verdient  tussen de € 5,- en € 11,- euro per uur, afhankelijk van je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op! 

Past een bijbaan in de akkerbouw goed bij jou en heb jij zin om aan het werk te gaan? Dan horen we graag van jou voor 15 juni door middel van een sollicitatie op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature bijbaan akkerbouwbedrijf Eenrum? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via