Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 25 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag met koeien? Vind je het leuk om koeien te melken of sta je er voor open om dit te leren? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een melker in Spijk.

Voor een melkveebedrijf met 100 koeien in Spijk zijn wij op zoek naar jou! Jij melkt in een 2X14 melkstal waar een beweegbare vloer aanwezig is. Jij begint om 16.30 uur in de middag met het schoonmaken van de boxen en het klaarmaken van de melkstal. Om 17.00 uur begint het melken en je bent om 18.30 klaar met het melken, daarna maak je de melkstal schoon en ben je klaar! De melktijden voor de ochtend zijn 06.00 tot 08.30.

Door deze tijden is het werk goed te combineren met een eventuele studie of school. De dagen waarop je aan de slag kan is in overleg met de boer, dit geldt ook voor de ochtend of middag melking. Het is helemaal flexibel dus.

Functie-eisen

Als melker:

  • Vind je het leuk om met koeien te werken
  • Ben je gemotiveerd en flexibel
  • Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Een melkveebedrijf in de regio van Spijk.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke (bij)baan als melker in Spijk. Je gaat werken conform CAO productiegerichte dierhouderij. Je kilometers worden vergoed en je krijgt laarzen en een overall van Abiant zodat je alles nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Het loon ligt tussen de €8,- en €13,-  Dit is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Kan jij nog niet melken maar wil je dit graag leren dan is ook zeker mogelijk bij dit bedrijf. Wij bieden jou kansen om aan de slag te gaan in de agrarische sector met goede arbeidsvoorwaarden en een conform CAO passend salaris. Interesse? Dan zien wij graag je sollicitatie voor deze functie als melker tegemoet! Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan gerust ons uitzendbureau in Spijk, wij zijn bereikbaar op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via