Vacature: Medewerker Melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voel jij je op gemak tussen de koeien? Steek je graag je handen uit de mouwen en kom je graag te werken in een leuk team? Reageer dan snel op deze vacature want voor een modern melkveebedrijf nabij Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij.

Als medewerker melkveehouderij ben jij de helpende hand van de vaste medewerkers. Wat ga je zoal doen? Veel verschillende werkzaamheden zoals het melk geven aan de kalveren, schoonmaken van de kalverhokken, uitmesten van de stallen en het netjes houden in en rondom de boerderij. Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem. Je krijgt de kans om het werk je eigen te maken. Wel ben je bekend met koeien. Je hebt vaker werkzaamheden gedaan op een boerderij of hebt op een andere wijze affiniteit met de agrarische sector. 

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • interesse in de melkveehouderij

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een modern melkveebedrijf dat is gevestigd in de directe omgeving van Emmen. Het bedrijf is voorzien van de nieuwste technologie zoals een melk,- en voerrobot. Er worden zo’n 240 koeien gemolken en er worden zo’n 130 stuks jongvee gehouden. De stal is voorzien van goede comfort voor de koeien en het jongvee.

Wat wij bieden

Bij de opdrachtgever kom je terecht in een warm bad waar je goede begeleiding krijgt in de werkzaamheden. Je ontvangt een beloning conform cao Dierhouderij productiegericht. De hoogte van het bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring maar ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,75 en € 14,93 bruto per uur.

Denk jij de juiste kandidaat te zijn om als medewerker melkveehouderij aan de slag te gaan? Reageer dan direct op deze vacature en ga volgende week nog aan de slag. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via