Vacature: Allround automonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren automonteur die op zoek is naar een mooie baan bij een kleinschalig autobedrijf in de omgeving van Stadskanaal? Dan komen we graag met jou in contact!

Dagelijks ga jij aan de slag in de werkplaats en sleutel je aan nieuwe en gebruikte auto's. In de werkplaats voer je werkzaamheden uit aan een specifiek merk auto. De ene keer voer je het onderhoud uit en het andere moment houd jij je bezig met reparaties. Je bent in staat diagnoses te stellen bij mechanische en elektrische storingen. Je mag en kunt APK keuringen uitvoeren. Je levert kwaliteit en weet zeker dat de klant tevreden naar huis gaat. Je werktijden op werkdagen zijn van 09.00 uur tot 18:00 uur. Wanneer je meedraait in het weekendrooster, dan werk je vier werkdagen en één zaterdag. Op zaterdag werk je van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ben je (nog) niet in het bezit van je APK keurmeester diploma? Ook dan mag je reageren op deze vacature.

Functie-eisen

  • in het bezit van een automonteursdiploma 1e/2e
  • ervaring als automonteur
  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal
  • APK keurmeester diploma is een pré

Over het bedrijf

Je komt terecht in een mensgericht kleinschalig familiebedrijf waar je nog echt de persoon kunt zijn die je graag wilt uitdragen. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat er een langdurige relatie kan voorvloeien uit jullie samenwerking. En niet onbelangrijk, zij bieden gezelligheid op het werk.

Wat wij bieden

We bieden jou een afwisselende baan voor 36 a 40 uur per week. Mocht het werk van beide kanten goed bevallen dan behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. We hanteren de cao Tweewielers en Motorvoertuigen vallen, beloning naar kennis & ervaring.  Bruto uurloon indicatie tussen de € 13,66 en € 16,06. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding woon-werkverkeer indien je buiten een straal van 10 kilometer woont. Ben jij geïnteresseerd in de vacature "allround automonteur", dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan tot 24 juni! Heb je nog vragen over de vacature? Bel ons gerust. De medewerkers van Abiant Stadskanaal zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via