Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en woon je in de omgeving van Eelde en Vries? Werk je graag tussen de koeien en heb jij ervaring met melken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! In de omgeving van Eelde en Vries zijn wij namelijk op zoek naar een melker voor de maandag- en zaterdagavond. Iets voor jou? Reageer dan snel op onze vacature melker!

Jouw nieuwe werkgever is een melkveebedrijf in de omgeving van Eelde en Vries. 2 keer per dag worden hier zo'n 130 koeien gemolken. Als melker melk je op maandag- en zaterdagavond volledig zelfstandig de koeien. De avondmelking is van 17.00 uur tot circa 19.30 uur en kun je dus heel goed combineren met school, studie of een andere baan. Naast het melken zorg je er ook voor dat de koeien worden klaargezet in de wachtruimte, begeleid je de koeien de melkstal in en maak je na afloop de melkstal ook weer schoon. Verder dien je in het bezit te zijn van eigen vervoer, aangezien het melkveebedrijf moeilijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag- en zaterdag middag
  • Aantoonbare ervaring als melker
  • In bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Eelde en Vries. Er worden zo'n 130 koeien gemolken.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke (bij)baan op een melkveebedrijf nabij Vries. Je wordt beloond conform de cao dierhouderij productiegericht. Ben je 21 jaar of ouder, dan ontvang je een bruto loon tussen de € 11,75  en € 14,- per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Is deze (bij)baan nét iets voor jou? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'melker'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via