Vacature: Vakantiewerk magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag vakantiewerk doen in de productie of in het magazijn? Voor een internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar jou! Woon jij in Heerenveen en wil jij een fulltime of 30 uur aan de slag? Dan is dit iets wat jou zeker aanspreekt. Een enthousiaste, gezellige vakantiewerker past zeker in dit team.

Als magazijnmedewerker draai jij je hand niet om voor doosjes, pallets en vrachtwagens. Het werk is niet moeilijk en je leert het snel! Je gaat aan de slag met het verzamelen van goederen, het sealen van pallets, het laden en lossen van de pallets en daarnaast zet je de pallets klaar voor verzending. De producten verschillen qua gewicht, de ene printer is 5 kilo maar de andere is net wat zwaarder Het is daarom belangrijk dat tillen voor jou geen enkel probleem is. De komende weken verwachten ze extreme drukte vandaar dat ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers die het team willen ondersteunen! Wil jij samen met een vriend of vriendin aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jullie! Bij goed bevallen is het mogelijk om voor langere tijd aan de slag te gaan als je bijvoorbeeld besluit om een tussenjaar te nemen. Samen met je collega's klaar jij de klus en zorg jij ervoor dat de opdrachtgever weer tevreden is!

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen
  • een aantal weken beschikbaar
  • minimaal 16 jaar oud

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler op de markt. Ze maken onder andere de scanners voor bijvoorbeeld supermarkten. Zodra je er op let zie je de producten van het bedrijf overal! Er werken ongeveer 200 medewerkers binnen het bedrijf. Wat je voornamelijk merkt is dat collega's open en gezellig is. Er wordt een groot aantal orders verwerkt en samen klaren jullie de klus! Alles moet immers wel op tijd bezorgd worden.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een salaris dat passend is bij jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen de €11,80 en €12,- bruto per uur zijn voor een volwassen medewerker. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag het is mogelijk om in dagdiensten of in 2 ploegendiensten te werken.

Wil jij binnenkort nog starten als vakantiewerker magazijnmedewerker? Solliciteer dan voor 6 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via