Vacature: Koerier (week 28)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een koerier om bedrijfsartikelen te bezorgen. Ben jij beschikbaar in week 28 van 11.30 tot 17.00 uur? En wil jij graag auto rijden om de goederen naar de klanten te brengen?

Je rijdt in de regio van Groningen en levert hierbij belangrijke onderdelen aan verschillende klanten. Je start vanuit het magazijn in Groningen en bepaalt hierbij de meest efficiënte route voor jouw lading. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is met de levering. Het betreft een functie voor iemand met jaren rij-ervaring, goede kennis van de noordelijke wegennet en een geldig B-rijbewijs. 

Zie jij jezelf dit werk doen en ben jij beschikbaar? Reageer dan nu direct.  

Functie-eisen

  • In bezit van een geldig rijbewijs B
  • Ervaring met koeriers-/chauffeurs werk 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor o.a. schildersbedrijven en verf-speciaalzaken leveren ze vanuit 7 vestigingen door heel Nederland. Met een goede voorraad en snelle distributie bieden ze service, kennis en ervaring maar ook enthousiasme en betrokkenheid. En dat maakt werken voor jouw nieuwe werkgever zo bijzonder! 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan met een salaris tussen de € 11,75  en € 14,00 bruto per uur. De inschaling is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de koerier die week 28 beschikbaar is van 11.30 t/m 17.00 uur? Solliciteer dan direct! Maar in ieder geval voor 30 juni.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan gerust naar onze vestiging Abiant Groningen te bereiken op het telefoonnummer 050- 549 2840.

Deel deze vacature via