Vacature: Groenmedewerker (exotenbestrijding op het water)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Als groenmedewerker ga je exoten bestrijden op het water! Heerlijk toch met dit weer? Het is belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan. Gelukkig is er wel altijd een collega in de buurt om te overleggen! Wil jij eens wat anders dan schoffelen? Lees dan snel verder en ga aan de slag bij onze opdrachtgever uit Heerenveen.

Zoals gezegd ga je aan de slag bij onze opdrachtgever in Heerenveen. Een grote speler in het groen met volop ervaring in de exoten bestrijding. Hierbij kun je denken aan planten die schadelijk zijn voor jou, voor mij maar ook voor de biodiversiteit en de infrastructuur. Deze bestrijding vind plaats op het water. Voor de bestrijding hiervan worden verschillende methoden gebruikt zoals harken, elektrocutie, maaien en afgraven. Daarnaast voer je algemene groen onderhoudstaken uit zoals bosmaaien, snoeien en dergelijke. Het is dus net even anders wat de functie super leuk en afwisselend maakt. Je gaat samen met een collega op pad, met een bus, een trailer en een boot. Ervaring is niet nodig maar is zeker mooi meegenomen! Ben jij binnenkort exoten aan het bestrijden?

Functie-eisen

  • Rijbewijs B;
  • Rijbewijs BE is wenselijk maar niet een must;
  • Woonachtig in Friesland.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als Groenmedewerker exotenbestrijding op het water. Je gaat fulltime aan de slag en je werktijden liggen tussen 06:00 uur - 16:00 uur. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 13,- en € 15,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 8 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Groenmedewerker exotenbestrijding op het water' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via