Vacature: Hogedruk reiniger (ervaren)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren hogedruk reiniger voor 38 uur in omgeving van Franeker. Heb jij zin om per direct aan de slag te gaan?

Als hogedrukreiniger maak je dagelijks gevels van gebouwen schoon. Jij bent een echte vakman/vrouw die het hoger op zoekt en de werkzaamheden altijd weer netjes weet te maken. Je bent een gemotiveerde werker, niet bang om iets nieuws aan te pakken, houdt van werken in de buitenlucht en hebt ervaring met de hogedrukunit. Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren. Wij bieden jou daar ook alle kans toe.

Dagelijks start je op locatie Franeker. Vanuit hier vertrek je met je eigen bus naar een locatie in het westen van het land. Je dagelijkse werkzaamheden zijn het schoonmaken van gevels.

Functie-eisen

  • Je bent woonachtig in omgeving Franeker, of ben je bereid om hier elke dag naar toe te reizen;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (pre);
  • Je hebt relevante werkervaring (pre);
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent een doorzetter en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Ze werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn ze in staat om hun opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Ze werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Je gaat voor 38 uren per week aan het werk. Je uurloon is tussen de 11,83 en 13,50 (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op telefoonnummer 0511 72 6000 of mail naar infoveenwouden@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via