Vacature: Meewerkend voorman dak- en gevelbekleding

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Nieuw Buinen
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Op zoek naar een verantwoordelijke baan in de buitendienst? Voor een mooi bedrijf zijn we op zoek naar een meewerkend voorman voor gevarieerde projecten in Noord-Nederland.

 Als voorman dak-, en gevelbeplating werk je aan gevarieerde projecten in voornamelijk Noord-Nederland. Je werkt in de buitendienst en jij bent voor de projecten op locatie. Je zorgt ervoor dat de dak-, en gevelbekleding op een veilige manier worden geplaatst. Je bewaakt de planning van het project en stuurt in overleg bij. Omdat je samen met een collega het dak opgaat is het wenselijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. We zoeken iemand met leidinggevende capaciteiten en dat je beschikt over voldoende technisch inzicht.  Als je ervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar heb jij een goede mentaliteit en weet je van aanpakken? Dan komen wij ook graag met jou in contact.

Functie-eisen

  • planmatig kunnen werken
  • VCA-Vol (of bereid deze te halen)
  • BE rijbewijs
  • positieve en flexibele werkhouding
  • passie en beleving 

Over het bedrijf

Bij de opdrachtgever wordt er gewerkt aan unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers. Samen met een team van 50 gepassioneerde, hard werkende en gezellige collega’s is het hun doel om van elk project een succes te maken. Er heerst een echt familie gevoel met een nuchtere mentaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat veel van onze medewerkers hier al meer dan 20 jaar werken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie. Binnen het bedrijf zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf is een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het loon ligt tussen de € 13,52 en € 15,30 bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd. 

Ben je geïnteresseerd in de vacature "meewerkend voorman dak-, en gevelbeplating"? Solliciteer dan voor 22 september!. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Stadskanaal op 0599 65 81 08. 

Deel deze vacature via