Vacature: Personeelsplanner/HR-medewerker

 • Salaris Tussen € 13,- en € 20,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Leek
 • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Je kunt je hoofd koel houden in een dynamische werkomgeving, weet snel te schakelen bij ad-hoc werkzaamheden en spreekt daarnaast ook uitstekend Engels. Herken jij jezelf hierin? Mooi, lees dan snel verder! Voor een prachtige organisatie gespecialiseerd in de scheepsvaart zijn we op zoek naar een personeelsplanner/HR medewerker.

Als personeelsplanner/HR medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de crewing afdeling. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de zeevarenden die op lange (of korte) tochten gaan, volledig ontzorgd zijn en altijd gereed zijn voor vertrek of aflossing. Als personeelsplanner/HR-medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het controleren van de documentatie van crew members voordat zij aan boord gaan van een vrachtschip. Daarnaast zorg je voor een juiste salarisverwerking, ben je verantwoordelijk voor het boeken van vluchten en ben je aanspreekpunt voor de crew members die vragen hebben. 

Het komt regelmatig voor dat je op korte termijn pas hoort dat een vrachtschip een tocht gaat maken, waardoor je plots veel dingen moet regelen. Er wordt dan ook van je verwacht dat je snel kunt schakelen en goed met hectische situaties om kunt gaan. Het personeel zit over de gehele wereld, dus de comminicatie en documentatie is volledig in het Engels. Het is dan ook van groot belang dat je Engels uitstekend is, zowel in woord als geschrift.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekend in Engels (in woord en geschrift), andere talen zijn mooi meegenomen
 • Kunnen werken in een dynamische omgeving
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een grote organisatie die gespecialiseerd is in de scheepsvaart. De organisatie heeft meerdere vestigingen in Nederland, maar zit ook verspreid door Europa. Er zijn specialisaties in onder andere bevrachting van schepen, tankerbevrachting, lijndiensten en technisch management. Jij komt te werken in Leek, op de afdeling Crewing. Je werkt hier nauw samen met het hoofd van de afdeling. Er wordt gezorgd dat je in no time de basis van het vak onder de knie krijgt, en zo breid je steeds je takenpakket verder uit. Één keer per week bezoek je je collega's op de vestiging in Duitsland. Je werktijden zijn in overleg, als je maar 32 tot 40 uur beschikbaar bent.

Wat wij bieden

Naast een baan voor langere tijd, bieden wij het volgende:

 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid tot overname door de opdrachtgever
 • Een bruto uurloon tussen de €14,- en €20,- op basis van leeftijd en ervaring

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Personeelsplanner/HR-medewerker? Reageer dan vóór 29 september via de button. Vragen over de vacature? Neem contact op met onze vestiging in Leek, via telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via