Vacature: Vakbekwame hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag met jouw groene vingers in de buitenlucht en weet jij alles van het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan hebben wij een interessante vacature!

Als hovenier weet jij iedere tuin weer tot een succes te maken! Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhouden van tuinen en en plantsoenen bij zowel particulieren als bedrijven. Veelvoorkomende werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn het snoeien, onkruidvrij maken en het aanleggen van tuinen. Daarnaast pak jij daar waar nodig ook het bestraten op. Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en oplossingsgericht bent wanneer de tekening niet geheel overeenkomt met de werkzaamheden. 

Functie-eisen

Het belangrijkste vinden wij dat je de nodige ervaring hebt in het hovenierswerk. Verder heb jij waarschijnlijk ook:

  • VCA
  • BE rijbewijs

Wanneer je hier nog niet over beschikt, dan zijn er mogelijkheden om deze via Abiant te gaan halen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform cao Hoveniers en ligt tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur. Werk jij liever parttime of juist bij een kleiner Hoveniersbedrijf? Ook dan hebben we mogelijkheden, bel ons gerust om hier eens over te sparren.

Ben jij na het lezen van deze vacature nou super enthousiast geworden? En lijkt het jou leuk om als hovenier aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 8 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature ‘vakbekwame hovenier’? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via