Vacature: Loodgieter

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavo

Over de functie

Heb jij ervaring als loodgieter en zit je te springen om een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Voor een opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar een loodgieter. Jij gaat aan de slag bij een allround installatiebedrijf. Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of rioleringen bij zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarnaast kun je ook worden ingezet bij de aanleg van duurzame energietechnieken. Hierbij kun je denken aan de aanleg van warmtepompen, en ventilatiesystemen. Afhankelijk van de grootte van de opdracht ga je zelfstandig of met je collega's op pad. Op de locatie ben je het aanspreekpunt voor de klant en met jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat je een tevreden klant achterlaat voorzien van een mooie betrouwbare installatie.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als loodgieter
  • gemotiveerd en een teamplayer
  • in bezit van een B-rijbewijs 
  • woonachtig in de omgeving Emmen

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is al generaties een begrip in de regio en heeft een hoop ervaring en kennis in huis in de installatie branche. De opdrachtgever is actief in de nieuwbouw- en renovatieprojecten en heeft kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan.
De opdrachtgever levert een totaalpakket in de installatie van onder andere elektra, sanitaire voorzieningen, telecom en datenetwerken, gas-, water- en cv- installaties en duurzame energie technieken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris als loodgieter ligt conform de cao Metaal en Techniek tussen de € 15,- en € 18,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen. Ben jij de loodgieter die wij zoeken? Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op: 0591 70 11 01 

Deel deze vacature via