Vacature: Chauffeur bietencampagne

  • Salaris Tussen € 16,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een ervaren chauffeur met een passie voor de agrarische sector en ben jij per direct beschikbaar? Dan ben jij wellicht de schakel tijdens de bietencampagne!

Als chauffeur bietencampagne ben je een essentieel onderdeel van het team. Jij bent verantwoordelijk voor het vervoer van suikerbieten van het veld naar de verwerkingsinstallatie. Tijdens deze werkzaamheden is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat, punctueel bent en aandacht hebt voor veiligheid.
Verder ben je zelfredzaam op de landwegen en laadplekken die je meekrijgt en zorgt vervolgens voor het laden en lossen op de juiste wijze. De werkzaamheden kunnen per direct beginnen en je werkt zowel overdag als 's nachts waarbij je ongeveer 12 uur per dienst werkt. Ook kun je ingeroosterd worden voor de weekenden en alles gaat in overleg met jou.

Functie-eisen

 Bij voorkeur heb je ervaring als chauffeur in de bietencampagne. Heb je wel ervaring als chauffeur en agrarische affiniteit/ervaring, maar niet in de bieten? Ook dan komen wij graag met je in contact!

  • Rijbewijs CE + code 95
  • Aantoonbare ervaring

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een transportbedrijf die het vervoer verzorgd in de bietencampagne waarbij nauw samenwerkt met de eigenaar.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan aan tot medio januari/februari 2024. Jouw salaris is conform de cao productiegerichte beroepsgoederenvervoer en ligt afhankelijk van je leeftijd en ervaring tussen de € 16,- en € 17,- per uur.  

Stap jij binnenkort op de vrachtwagen om bieten te vervoeren? Dan horen we graag van je voor 12 oktober door middel van en reactie op deze vacature. Als je nog vragen hebt over deze vacature of meer informatie wil kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk, je kunt even binnenlopen of bellen naar 0596 592 222. 

Deel deze vacature via