Vacature: Bijbaan melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Garrelsweer
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een bijbaan op een melkveebedrijf waar je tussen de koeien werkt en met machines aan de slag gaat! Klinkt dat als iets voor jou en ben jij op zaterdag en in de vakanties beschikbaar? Lees dan verder.

 Op dit melkveebedrijf zijn ze op zoek naar handige handjes! Als jij op zoek bent naar een bijbaan tussen de koeien dan kan dit jouw plek worden. Je kunt hier namelijk zowel tussen de koeien werken als werken met machines. Waar je het ene moment koeien ophaalt voor de melkrobots, kun je het andere moment bezig zijn met het schoonspuiten van hokken en het andere moment op de trekker zitten om het gras te schudden. Veel mogelijkheden dus!

Dit bedrijf staat ook open voor iemand met een doelgroep indicatie. 

Functie-eisen

Jij werkt graag met koeien en hebt plezier wanneer je buiten aan het werk bent. 

Over het bedrijf

Dit melkveebedrijf werkt met melkrobots en is gelegen in de regio Wirdum. 

Wat wij bieden

We bieden jou een leuke werkplek waar je één tot twee dagen per week aan het werk kunt. Salaris ontvang je conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt afhankelijk van je leeftijd tussen de €6,- en €11,- per uur. Ook bouw je vakantiegeld én vakantiedagen op!

Lijkt jou deze bijbaan tussen de koeien echt wat voor jou? Dan horen we graag van jou door middel van een reactie op deze vacature via de button. Je kunt reageren op deze vacature tot 17 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer info over de vacature 'bijbaan melkveehouderij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30.

Deel deze vacature via