Vacature: Melker in opleiding

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau MboVmboOngeschoold

Over de functie

Heb jij een passie voor de melkveehouderij en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is het melken van koeien misschien wel de perfecte keuze voor jou! Zelfs als je nog geen ervaring hebt, is dit je kans om je aan te melden voor de Abiant melkersopleiding. Grijp deze kans en zet je eerste stappen in deze boeiende sector!

Abiant heeft een interne melkersopleiding opgezet waardoor jij opgeleid kan worden tot (zelfstandig) melk(st)er. Tijdens het traject wordt je stapsgewijs wegwijs gemaakt op het bedrijf van onze opdrachtgever en opgeleid tot een zelfstandige melk(st)er. Je wordt begeleid door de betreffende veehouder en daarnaast heb je regelmatig contact met de praktijkbegeleider van Abiant.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opdrijven van de koeien in de wachtruimte, boxen schoonmaken en strooien, melkstal klaarmaken, uiteraard de koeien melken, bijzonderheden signaleren, na het melken de melkstal schoonmaken en weer klaarmaken zodat de volgende melkbeurt zo weer opgestart kan worden.

Functie-eisen

Het opleidingstraject kan tot een succes gebracht worden wanneer jij:

  • affiniteit hebt met de sector melkveehouderij
  • flexibel inzetbaar bent, ook in het weekend
  • leergierig bent
  • communicatief vaardig bent
  • in bezit bent van eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven en variëren van middelgrote tot grote bedrijven met moderne en minder moderne melksystemen.

Wat wij bieden

Het betreft veelal een aantal melkbeurten per week waardoor je gemiddeld 10 tot 30 uur per week aan het werk kunt. Een contract voor (on)bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de cao productiegerichte dierhouderij. Ben je enthousiast en geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan voor 18 oktober aanstaande contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44, of solliciteer via de button. Langskomen kan altijd. Wij bespreken dan graag met jou de mogelijkheden.

Deel deze vacature via