Vacature: Meewerkend voorman gevelreiniger

 • Salaris Tussen € 2400,- en € 2900,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als meewerkend voorman ben jij de schakel tussen kantoor en je team! Je werkt volop mee maar vind het fijn om daarnaast extra verantwoordelijkheden erbij te hebben. Je bent al een tijdje gevelreiniger en bent nu op zoek naar een bedrijf waar je een mooie stap kunt maken! Is dit jou verhaal? Lees dan snel verder! Je kunt aan de slag in de gehele provincie Friesland maar het bedrijf is gevestigd in Joure.

In deze uitdagende rol ben jij de drijvende kracht achter een succesvol team. Als Meewerkend voorman gevelreiniger ben je verantwoordelijk voor de taakverdeling binnen jouw team. Je begint de dag met een duidelijke en strakke planning, waarin je de taken van de medewerkers bespreekt. Door duidelijke afspraken te maken met elkaar weet iedereen precies wat er van hen wordt verwacht.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Leidinggeven: Je verdeelt de taken en coördineert de werkzaamheden van jouw team.
 • Planning: Je stemt de werkzaamheden af met de projectleiders en houdt gedurende de dag de voortgang in de gaten. Indien nodig pas je de planning aan.
 • Flexibiliteit: Je bent flexibel en oplossingsgericht, bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken en medewerkers te ondersteunen met jouw kennis en vaardigheden in gevelreiniging.
 • Veiligheid: Je waarborgt de veiligheid van jouw team, met name wanneer er op hoogte wordt gewerkt, en behoudt te allen tijde het overzicht.
 • Meewerken: Daarnaast werk je volop mee in de uitvoering.

Voor sommige projecten ben je een aantal nachten van huis. Uiteraard wordt alles hiervoor tot in de puntjes vanuit onze opdrachtgever voor jou geregeld.

Functie-eisen

 • geldig VCA-diploma
 • géén hoogtevrees
 • rijbewijs B
 • ervaring als leidinggevende is mooi meegenomen
 • woonachtig in provincie Friesland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime dienstverband waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. De eerste 8 maanden ben je via Abiant werkzaam bij onze opdrachtgever. Bij wederzijds goed bevallen treedt je na 8 maanden in dienst bij onze opdrachtgever.

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Denk daarbij aan een salaris tussen € 2400,- en € 2900 bruto per maand (volwassen-loon). Daarnaast ontvang je bij de start van je werkzaamheden de benodigde pbm's en een persoonlijk kledingpakket. Ook op het gebied van verdere persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan uiterlijk 20 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "Meewerkend voorman gevelreiniger" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via