Vacature: Hoogwerker chauffeur gevelrenovatie

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al in een combi functie aan de slag willen gaan? En word je daarnaast enthousiast van werken in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een hoogwerker chauffeur gevel renovatie. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het renoveren van onder andere gevels maar daarvoor zorg je dat eerst de hoogwerker veilig word opgesteld. Het is dus belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Dus woon jij in Friesland en wil je graag als hoogwerker chauffeur gevelrenovatie aan de slag? Reageer dan snel!

Je gaat aan de slag bij een gevelrenovatie en voegbedrijf. Je zult in het gehele proces een belangrijke schakel zijn, jij zult er voor zorgen dat de vrachtwagen hoogwerker goed bediend wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je gevels gaat hakken, voegen en impregneren, maar ook ga je aan de slag met het renoveren van schoorstenen, gevels en meer. Deze werkzaamheden worden verricht in het noorden van het land bij verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken een chauffeur die flexibel is en goed zelfstandig uit de voeten komt, jij hebt namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met jouw collega's zorgen jullie er elke keer voor dat de klus geklaard wordt en de klant tevreden is. Bij het goed bevallen van beide kanten is een dienstverband voor onbepaalde tijd één van de mogelijkheden. Er liggen volop kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • C-rijbewijs
  • VCA-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime dienstverband waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. De eerste 8 maanden ben je via Abiant werkzaam bij onze opdrachtgever. Bij wederzijds goed bevallen treedt je na 8 maanden in dienst bij onze opdrachtgever.

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak afhankelijk van leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een salaris tussen € 2400,- en € 2900,- bruto per maand (volwassen-loon). Daarnaast ontvang je bij de start van je werkzaamheden de benodigde pbm's en een persoonlijk kledingpakket. Ook op het gebied van verdere persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan uiterlijk 20 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "Hoogwerker chauffeur gevelrenovatie" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via