Vacature: Constructiebankwerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een uitdagende baan waarin jij onderdeel bent van de realisatie van unieke projecten die over de hele wereld zullen worden gebruikt?  Dan is dit de vacature voor jou!

Jij gaat aan de slag om diverse en complexe onderdelen te maken voor unieke projecten. In samenwerking met de engineers en de monteurs ben jij de schakel in de precisie van de ontwikkeling van machines, die later over de hele wereld zullen worden gebruikt. Als constructiebankwerker ga je bezig met het bewerken van staal en RVS, het samenstellen van de onderdelen en het zetten van plaatwerk.  Je werkzaamheden bestaan uit zagen, aftekenen, centeren, boren, ontbramen, buigen van materialen, lassen Mig/Mag en Tig.

Functie-eisen

  • enige ervaring is vereist
  • VCA-basis
  • afgeronde (relevante) MBO opleiding

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Heb je niet de benodigde opleiding maar zou je wel aan de slag willen in de Techniek dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om intern bij ons een opleiding te volgen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf waardoor er dan ook met grote regelmaat dealers, organisaties en  gasten over de vloer komen vanuit de hele wereld. Het bedrijf kenmerkt zich aan het leveren van machines van hoogwaardige kwaliteit en met de juiste service daarmee een garantie geeft op een lange levensduur. Er heerst een open, informele, resultaatgerichte cultuur en kent korte communicatielijnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Metaal en Techniek tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen en daarmee investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij de lasser of constructiebankmedewerker die wij zoeken reageer dan voor 14 december. Mocht je nog vragen hebben over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal via 0599-651808 .

Deel deze vacature via