Vacature: Meewerkend werkplaats-chef

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMboHbo

Over de functie

Wil jij leidinggeven en meewerken in een klein en goed team? Houd jij van een afwisselende baan met verantwoordelijkheid bij een modern en vooruitstrevend familiebedrijf!

In deze functie stuur je een klein team aan van monteurs. Het team bestaat uit 4 of 5 monteurs. Je sleutelt zelf regelmatig mee aan grondverzetmachines of heftrucks. Je hebt enkele jaren ervaring als allround monteur mobiele werktuigen en draait je hand niet om voor een uitdagende storing of reparatie. Je draagt zorg voor de planning van de werkplaats en hebt direct contact met de klant. Je bent klantgericht en communicatief sterk. Kortom een afwisselende en uitdagende baan!

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde of relevante werkervaring
  • communicatief sterk
  • VCA (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een veelzijdig en vooruitstrevend familiebedrijf dat al sinds 1951 bestaat en zich toelegt op de verkoop, service en onderhoud van tractoren, landbouw- en grondverzetmachines. Vanuit de verschillende vestigingen biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan gerenommeerde merken, zoals onder meer New Holland, Veenhuis, Pöttinger, Trioliet, Doosan, Imants, Dubex, Volvo en Gehl.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een modern en vooruitstrevend familiebedrijf. Je ontvangt een conform salaris volgens cao Metaal & techniek. Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature dan vragen we jou voor 15 december te reageren. Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor de vacature "meewerkend werkplaats-chef"? Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via