Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als hovenier zorg jij dat de tuin aangelegd wordt volgens de wensen van de klant. Jij vertaalt de wensen van de klant in een prachtig aangelegde tuin en zorgt voor grote tevredenheid, waarna jij aan het einde van de dag met trots kunt terugkijken op je werk! 

Als allround hovenier ga je samen met je collega's of zelfstandig op pad om tuinen aan te leggen en te onderhouden bij de klanten van het bedrijf. Dit zijn voornamelijk particulieren. Wanneer jij in de tuin klaar bent is de tuin weer netjes en verzorgd. Wat wordt er van jou als allround hovenier verwacht? Jij bent in staat om tuinen aan te leggen vanaf een tekening. Hierbij horen de grondwerkzaamheden, het aanleggen van beplanting en het onderhouden van tuinen. Ook kun je sierbestrating aanleggen en houten vonders plaatsen. Een afwisselende werkweek dus!

Wij zoeken allround hoveniers voor meerdere hoveniersbedrijven in de buurt van Leek. Onze opdrachtgevers zijn vakbekwaam en hebben een informele werksfeer. Wij zoeken allround hoveniers die voor langere periode beschikbaar zijn. 

Functie-eisen

  • Communicatief vaardig
  • Mbo-hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren
  • Flexibele werkhouding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn vooral middelgrote hoveniersbedrijven in de omgeving van Leek.. Deze hoveniersbedrijven richten zich vooral op de aanleg, beplanting en onderhoud van particuliere tuinen. De hoveniersbedrijven zitten met name in een straal van 20 kilometer rondom Leek.

Wat wij bieden

Als allround hovenier kun je doorgaans fulltime aan het werk en ligt jouw salaris tussen de € 12,00 en € 15,00 bruto per uur. Jouw exacte salaris wordt vastgesteld conform cao en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij de hovenier die onze opdrachtgevers zoeken? Reageer dan op deze vacature voor 25 november aanstaande via de button! Vragen over de vacature? Bel naar onze vestiging in Leek via het telefoonnummer 0594-519944  

Deel deze vacature via