Vacature: Expeditie medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Haren Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij klaar om een onmisbare rol te spelen in de kunst van bevoorraden? Als expeditiemedewerker ben je de spil in het leveringsproces, waarbij je ervoor zorgt dat elke winkel op tijd de juiste hoeveelheden van overheerlijke producten ontvangt. Het is jouw verantwoordelijkheid om het gehele logistieke proces soepel te laten verlopen, van begin tot eind. 

We zijn op zoek naar iemand die niet alleen gefocust is, maar ook de vaardigheden heeft om snel beslissingen te nemen en te zorgen dat de chauffeurs zonder vertraging de weg op kunnen. Heb jij een brede kennis van de bakkerijwereld en kan jij een speltbrood onderscheiden van een meergranenbrood? Reageer dan nu direct! 

In deze rol is er geen ruimte voor twijfel, want het werk kent piekmomenten waarbij de ovens op volle toeren draaien en de chauffeurs staan te trappelen om te vertrekken. Stressbestendigheid en de capaciteit om te allen tijde scherp te blijven, zijn essentieel. Maar dat is nog niet alles! Naast het zorgen voor een efficiënte distributie van onze producten, ben je ook een onmisbare schakel in het bakproces zelf. Je ondersteunt de broodbakkers met het voorbereiden, klaarzetten en afwerken van de heerlijke lekkernijen waar de klanten zo dol op zijn.

De werkdag begint van maandag t/m donderdag om 05.00 uur, op vrijdag om 04.00 uur en op zaterdag om 01.30 uur. De eindtijden zijn flexibel, maar vaak rond de 13.00 uur. Behalve de zaterdag, dan is het werk vaak klaar om 09.00 uur.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf is geschreven? Reageer dan nu direct op deze leuke vacature. 

Functie-eisen

  • Beschikbaarheid voor 32-38 uur per week (van maandag tot en met zaterdag)
  • Flexibel inzetbaar, want het vak kent geen klok
  • Stressbestendigheid is jouw tweede natuur
  • Jij bent de persoon die altijd doorpakt
  • Jij bent een probleemoplosser in hart en nieren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat voor exclusiviteit, superieure kwaliteit en tastbare ambachtelijkheid. Zij willen er met het gehele team voor zorgen dat de klanten net zo kunnen genieten van de gebakken producten zoals zij dat zelf doen. Zij streven dan ook, iedere dag opnieuw, alleen naar het allerbeste. Het team bestaat inmiddels uit bijna 50 werknemers verspreid over de bakkerij en verschillende winkels. 

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris tussen de € 13,50 en € 15,50 per uur conform Bakkers cao. Ben jij of ken jij de Expeditiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct of in ieder geval voor 24 november.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via