Vacature: Zelfstandige timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als je je herkent als zelfstandig timmerman met kennis van het vak en het leuk vindt om op pad te gaan om de wensen van klanten te vervullen, dan is dit werk perfect voor jou!

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige timmermannen. Je hoeft (nog) niet alle werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren; het is vooral belangrijk dat je zelf redzaam bent. Als zelfstandig timmerman krijg je te maken met veel verschillende werkzaamheden wat ervoor zorgt dat je werk lekker gevarieerd blijft. Denk hierbij aan het renoveren van een woonkamer of het bouwen van een volledige woning. Jij bent samen met je collega's het visitekaartje van het bedrijf. Een tevreden klant achterlaten is waar jij en je collega's zich iedere werkdag weer keihard voor inzetten!

Werktijden zijn over het algemeen van 07:30 tot 16:00, je bent dus elke dag lekker op tijd thuis!

Functie-eisen

  • relevante werkervaring
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • zelfredzaam
  • klantvriendelijk en betrouwbaar
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De verschillende opdrachtgevers uit het gebied van ons kantoor in Leek, zijn met name kleinere bedrijven die klussen in en rondom het huis verrichten. Samen hard werken, mooie dingen bouwen en een tevreden klant achterlaten is waar de bedrijven voor gaan. Ondanks het harde werken is de sfeer in elke bedrijf ook belangrijk en word de communicatie met elkaar als positief ervaren.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselend takenpakket bij een opdrachtgever met een goede werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de cao bouw. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring bedraagt je loon €13,- tot en €17,50,- bruto per uur. Een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket ligt bij aanvang van de werkzaamheden op jou te wachten.

Kunnen wij jou binnenkort voorstellen als de nieuwe medewerker waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Solliciteer dan uiterlijk 2 november aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "zelfstandig timmerman" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via