Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zowel in figuurlijke zin als letterlijk sla jij spijkers met koppen als het aankomt op je werkzaamheden. Jij bent namelijk iemand die van aanpakken weet en beschikt daarnaast over echt vakmanschap op het gebied van timmerwerkzaamheden.

De werkzaamheden als timmerman zijn erg divers. Moeiteloos lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een waar vakman weet je tevens moeiteloos naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Kortom, geen dag is hetzelfde! Omdat je geregeld op daken en ladders staat is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Wij zoeken verder iemand die naast vakmanschap over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als een ware ambassadeur ga je voor de opdrachtgever op pad en maak je het klanten naar de zin.

Functie-eisen

  • werkervaring als timmerman
  • geldig VCA-certificaat
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Voor diverse bouwbedrijven gevestigd en werkzaam in het Westerkwartier en De Marne (beide provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe) zijn wij op zoek naar één of meerdere allround timmermannen. De werkzaamheden richten zich zowel op nieuwbouw en renovatie.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris ligt hierbij tussen € 14,- en € 17,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Verder ontvang je via Abiant een persoonlijk werkkledingpakket.

Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct en uiterlijk voor 6 december aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via